L’equip que s’encarrega de la producció dels iogurts Delícies del Berguedà ha tornat a la feina des d’aquest dilluns dia 11 de maig. Després d’assegurar-nos que es poden complir totes les mesures de seguretat hem cregut que en uns temps tant difícils per a tothom és de vital importància trobar camins que ens apropin i que ens ajudin a tirar endavant.

Creiem, en primer lloc, que en moments com els que estem vivint les persones que treballen a Delícies del Berguedà necessiten reprendre les seves vides. A més, sabem que el nostre producte, elaborat amb llet de Cal Gris d’Avià i melmelades Casabella Natura d’Olvan, és una de les moltes peces de l’engranatge que permetrà reactivar el teixit productiu de la comarca. Volem que el Berguedà es recuperi el més aviat possible i pensem que l’única manera de fer-ho és no deixant que ens guanyi la por i carregant-nos d’il·lusió.

De moment no podem produïr a jornada completa perquè els nostres principals compradors (escoles, restaurants i hotels) encara estan tancats, però veient la resposta de la gent durant la crida que vam fer per acabar l’estoc i les demandes de particulars que hem anat rebent interessant-se pel nostre producte, creiem que podrem anar ampliant producció a poc a poc. Estem fent un esforç enorme per poder arribar a altres col·lectius i sabem que comptem un producte artesà de proximitat d’una gran qualitat que és el nostre millor argument.

A partir del dijous dia 14 podreu tornar a trobar els iogurts als punts de venda habituals, tot i que també els estem ampliant. Podeu consultar-los tots aquí.

Finalment, volem tornar a donar les gràcies per la resposta i acollida que han tingut els iogurts ‘Delícies del Berguedà’ i agraïr, una vegada més, el suport rebut.

0
    0
    El teu cistell
    El teu cistell està buitTornar a la botiga