La Fundació Horitzó col·labora amb Roba Amiga, una entitat que promou la recollida de roba usada a través de contenidors repartits per diferents localitats del Berguedà, nord del Bages i Alp (cerdanya). Aquesta iniciativa té un doble objectiu: d’una banda, contribuir a la protecció del medi ambient i a la reducció dels residus generats pel sector tèxtil, i de l’altra, finançar projectes socials de la fundació.

A més de la donació de roba als contenidors, la Fundació Horitzó disposa d’una botiga solidària a Berga, on es venen articles en bon estat a preus assequibles. Els fons obtinguts per aquesta venda són destinats íntegrament als projectes socials de la fundació, que tenen com a finalitat millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de salut mental, així com fomentar la inclusió social i laboral.

Fes una donació de roba usada a través dels contenidors de Roba Amiga o de la botiga solidària de la Fundació Horitzó i contribueix a finançar els seus projectes socials. Amb aquesta iniciativa, també ajudaràs a reduir el volum de residus i a cuidar del medi ambient. Col·labora en una causa solidària i ecològica al Berguedà, nord del Bages i Alp.

Aquí teniu l’enllaç de la pàgina de roba amiga

 

Contenidor-roba-amiga

0
    0
    El teu cistell
    El teu cistell està buitTornar a la botiga