Qui som

Fundació Privada Horitzó del Berguedà som una entitat social, compromesa amb les persones, el seu entorn, la cultura i el medi ambient, però sobretot amb el suport laboral per a l’assoliment d’una bona salut mental.

La nostra missió és acompanyar a les persones en el procés de creació del seu propi projecte de vida. Vetllar pel seu benestar i la seva salut, especialment la salut mental, per tal d’aconseguir la igualtat d’oportunitats, atenent-nos a les necessitats i capacitats diverses individuals a la comarca del Berguedà.

Som una entitat compromesa amb la lluita contra l’estigma en salut mental i oferim formacions, llocs de treball i espais de relació mútua a les persones de la nostra comunitat mitjançant activitats d’economia circular, social, inclusiva, sostenible i responsable.

Fomentem l’economia circular a través de la venda de productes de segona mà i promocionem la cultura local mitjançant la venda d’articles d’artesania.

grup hotizó berguedà qui som

Vam néixer l’any 1985 com Associació Grup Horitzó amb l’objectiu d’oferir activitats a persones amb diversitat funcional que es trobaven tancades a les seves llars. L’any 2017 vam constituir-nos com a Fundació Privada Horitzó del Berguedà, amb els mateixos objectius que l’associació però posant especial èmfasi en atendre a persones amb problemes de salut mental.

 

PROFESSIONALS

Eva Sanchez Tabios

Directora de la Fundació

ANNA MoSOLL CASABELLa

Coordinadora de serveis

núria artero lópez

Tècnica del programa Ocell de Foc

Laura Salada Puertas

Psicòloga

Alba Comellas Pujol

Tècnica del programa Orienta 

Maria José Rego López 

Coordinadora d’àrea tèxtil

queralt casas coma

Departament de comptabilitat

VICENÇ ZUMAJO PAZ

Tècnic en disseny i làser

paula altadill pugés

Tècnica del servei Prelaboral

Anna Butjosa Albert

Tècnica del club social

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Des d’Horitzó considerem que l’atenció laboral és l’instrument més sòlid per aconseguir uns bons resultats en la inserció social. El treball és un element essencial a partir del qual es pot potenciar una rehabilitació, reeducació i inclusió de les persones en situació d’exclusió social. Per superar les dificultats afegides, personals i formatives, se’ls proporciona suport i acompanyament en el lloc de treball.

Basem la nostra tasca en donar eines per fer capaces a les persones, les quals consisteixen en l’aprenentatge d’hàbits saludables i comportamentals en el lloc de treball, de rutines necessàries per a obtenir i mantenir un lloc de feina, treballant tant les relacions interpersonals que s’estableixen, la responsabilitat, la puntualitat o la constància.

Compromís social:

Som una entitat que vetlla per les persones amb baixos recursos, especialment amb problemes de salut mental. Defensem el treball com a eina que dignifica les persones, dotant-les d’autonomia, llibertat i capacitat de decidir els seu propi futur. Compromesos amb la lluita contra l’estigma en salut mental.

Compromís amb el medi ambient:

Som una entitat compromesa amb el medi ambient oferint serveis de qualitat. Totes les activitats que es poden qualificar d’economia circular, compleixen la regla de les 3R, Reducció, Reciclatge i Reutilització de residus, especialment de la fracció tèxtil i mobiliari.

Compromís amb la cultura:

Entitat que pretén potenciar la cultura catalana a través dels articles d’elaboració pròpia, fomentant i difonent festes populars de la comarca, especialment de la Patum, festa reconeguda l’any 2005 per la UNESCO com a obra mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat.

TRAJECTÒRIA

TRANSPARÈNCIA

La fundació Horitzó del Berguedà és una entitat amb demostrada solvència, eficàcia, ben gestionada i transparent. Els nostres pressupostos són aprovats anualment pel patronat de l’entitat. Com que creiem que l’origen del nostre finançament ha de ser públic, a les memòries de cada any que s’adjunten a continuació hi trobareu tot allò que fa referència a ingressos per col·laboradors, ingressos per subvencions, pressupost total de donacions i despeses.

Som una Fundació, les dades financeres són publicades obertament al Departament de Justícia. Podeu consultar-les al següent enllaç:

MEMORIA 2013

MEMORIA 2014

MEMORIA 2015

MEMÒRIA 2016

MEMÒRIA 2018

MEMÒRIA 2019

MEMÒRIA 2022

0
    0
    El teu cistell
    El teu cistell està buitTornar a la botiga