PROJECTES

grup horitzó berguedà

RECOLLIDA DE ROBA

Setmanalment es recull la roba dipositada en contenidors taronges de “Roba amiga” per tota la comarca del Berguedà, nord del Bages i Alp (Cerdanya). Una petita part d’aquesta roba es ven a la botiga de la Fundació i més del 90% es ven a plantes de triatge per tal de donar-li un segon ús.

La recollida del residu tèxtil permet fomentar l’economia circular, comprometent-nos amb el respecte pel medi ambient.

BOTIGA REHORITZÓ

Botiga on hi trobareu roba de segona mà i mobiliari restaurat als tallers propis. Roba infantil, de dona, home, complements i sabates. Estris i roba per la llar. També trobareu mobles restaurats per la pròpia entitat, joguines i llibres!

La botiga està situada a la Plaça Europa, 3 de Berga. Pots visitar-nos de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h i de 17 h a 20 h. (T. 93 821 20 72)

grup horitzó berguedà
grup horitzó berguedà

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

Aquest servei impulsat pel Consell Comarcal del Berguedà permet donar feina a tres persones. Recull planificadament tot el residu voluminós dels veïns de la comarca. Tot allò que pot tenir una segona vida és tractat per l’entitat i es torna a posar a la venda fomentant l’economia circular i respectant el medi ambient.

Si vols que et recollim els voluminosos que no necessites i vius al Berguedà cal contactar amb el Consell Comarcal a través de la seva web triem.cat o per telèfon (938 21 35 53) i indicar dia i hora de recollida.

BOTIGA DE LA MANELA

Al mig del casc antic de Berga hi trobareu aquest espai de venda d’articles de regal, especialment de records de la Patum. Els objectes d’aquesta festa i altres esdeveniments populars de la comarca estan elaborats a mà pel voluntariat de l’entitat. També hi trobareu objectes personalitzats de fusta, metacrilat, cartró, marbre o altres materials, tots treballats amb la nostra màquina de tall i gravat làser.

La botiga està ubicada a la Plaça Sant Pere, 4 de Berga. (T. 623 181 829)

grup horitzó berguedà
grup horitzó berguedà

MÀQUINA DE TALL LÀSER

Tenim una màquina de tall làser que ens permet elaborar objectes de diferents materials (fusta, pell, cartró, metacrilat, etc.) personalitzats per a esdeveniments esportius, socials o el que s’adapti a les vostres necessistats.

Per a més informació, contacteu amb nosaltres per telèfon (T. 93 821 20 72), correu electrònic (ghberga@gmail.com) o personalment a una de les nostres botigues.

Empresa d’Inserció Portal Berguedà S.L.

La seva principal activitat és l’elaboració de iogurts Delícies del Berguedà. Va ser adquirida per la Fundació Horitzó el mes de desembre de 2019. Dóna feina a joves amb patologia dual i ens permet, per una banda, treballar la inserció laboral, i per una altra acollir perfils de treballadors molt diferents dels que teníem. El producte que elabora la fàbrica és de proximitat i la seva elaboració és completament artesanal.

grup horitzó berguedà

0
    0
    El teu cistell
    El teu cistell està buitTornar a la botiga