pastissos

La Fundació Grup Horitzó i Pabevsa han col·laborat per segon any consecutiu per crear el Pastís Solidari de Salut Mental Berguedà. Aquesta iniciativa solidària ajuda a finançar programes de salut mental al Berguedà, una tasca que es considera cada vegada més important en la societat actual.

Lluc Crusellas i els seus sabors únics en el Pastís 

Els sabors del pastís són negre i vermell, creats pel prestigiós pastisser Lluc Crusellas. El primer té un mousse de xocolata amb gelatina de barreja de Patum i el segon és un cruixent de galeta amb mousse de iogurt de Delícies del Berguedà i compota de gerds. Així, els paladars més exigents poden gaudir d’un dolç exquisit i, al mateix temps, contribuir a una causa solidària.

Quant, on i a quin preu estaran?

Els pastissos solidaris estaran disponibles a partir del 7 de juny a les botigues de Pabevsa a Berga, Vilada, Borredà, Avià, Bagà i Sant Jordi i el preu serà de 4,50 euros. Tots els beneficis aniran destinats a la Fundació Horitzó per contribuir a la seva tasca en salut mental al Berguedà.

Aquesta iniciativa solidària demostra el compromís i la responsabilitat social de Pabevsa, una empresa del Berguedà amb una gran tradició pastissera i compromesa amb el benestar de les persones i el desenvolupament del territori. Això demostra que les empreses també poden contribuir al desenvolupament del territori en què es troben i el benestar de les persones.

La inclusió de Delícies del Berguedà, una empresa d’inserció que forma part de la Fundació, també posa de manifest la importància de treballar en sinèrgia amb entitats i productes del territori per promoure l’economia local i, al mateix temps, contribuir a una causa solidària. Això demostra que les iniciatives solidàries també són una oportunitat per ressaltar la importància de promoure les economies locals i la col·laboració entre diferents actors del territori.

En resum, el Pastís Solidari de Salut Mental Berguedà amb Pabevsa és una oportunitat per als berguedans de gaudir d’un dolç deliciós i contribuir a una causa socialment important. A través d’aquest tipus d’iniciatives solidàries, les empreses poden demostrar el seu compromís amb la societat i el benestar de les persones, contribuint al desenvolupament del territori i a la millora de la salut mental de la comunitat.

0
    0
    El teu cistell
    El teu cistell està buitTornar a la botiga