MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Des d’Horitzó considerem que l’atenció laboral és l’instrument més sòlid per aconseguir uns bons resultats en la inserció social. El treball és un element essencial a partir del qual es pot potenciar una rehabilitació, reeducació i inclusió de les persones en situació d’exclusió social. Per superar les dificultats afegides, personals i formatives, se’ls proporciona suport i acompanyament en el lloc de treball.

Basem la nostra tasca en donar una capacitació a les persones, basada en l’aprenentatge d’hàbits saludables i comportamentals en el lloc de treball, de rutines necessàries per a obtenir i mantenir un lloc de feina, treballant tant les relacions interpersonals que s’estableixen, la responsabilitat, la puntualitat o la constància.

VALORS

Compromís social:

Som una entitat que vetlla per les persones més desfavorides, especialment amb problemes de salut mental. Defensem el treball com a eina que dignifica les persones, dotant-les d’autonomia, llibertat i capacitat de decidir els seu propi futur. Compromesos amb la lluita contra l’estigma en salut mental.

L

Compromís amb el medi ambient:

Som una entitat compromesa amb el medi ambient oferint serveis de qualitat. Totes les activitats que es poden qualificar d’economia circular, compleixen la regla de les 3R, Reducció, Reciclatge i Reutilització de residus, especialment de la fracció tèxtil i mobiliari.

Compromís amb la cultura:

Entitat que pretén potenciar la cultura catalana a través dels articles d’elaboració pròpia, fomentant i difonent festes populars de la comarca, especialment de la Patum, festa reconeguda l’any 2005 per la UNESCO com a obra mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat.

0
    0
    El teu cistell
    El teu cistell està buitTornar a la botiga