FUNDACIÓ HORITZÓ AMB LA CULTURA.

General

Obres d’Art del MNAC inspiren mascaretes solidàries.

Els amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya han dissenyat mascaretes anticovid amb motius de les col·leccions del Centre. Les confeccionen treballadors de la Fundació Horitzó del Berguedà.

Cristina Martí, directora dels Amics del museu, explica que aquest Nadal es va impulsar la iniciativa i que esperen que tingui un bon recorregut. Ofereixen als Amics del museu la possibilitat d’anar protegits lluint detalls d’obres del museu des del selgle IX fins a principis del segle XX.

GRÀCIES FUNDACIÓ LA CAIXA!

General

A Delícies del Berguedà hem vist com els nostres principals clients han estat obligats a tancar per la pandèmia.

Aquesta disminució de vendes ha fet créixer la nostra motivació per tirar endavant. Els joves han de poder continuar treballant, el iogurt artesanal Delícies del Berguedà és el mitjà per poder avançar en el projecte social de l’empresa i permet que els joves puguin avançar en el seu propi projecte de vida.

Gràcies a l’ajuda de la Fundació la Caixa, a través de l’Acció Social de Caixabank,  avui podem dir que el nostre projecte creix ajundant-nos a  adequar el nostre sistema informàtic per tal de poder arribar, amb les nostres Delícies, a altres clients.

Esperem arribar a moltes més cases de les que ara estem presents.

Gràcies per la vostra implicació en l’àmbit social i el territori, Fundació la Caixa!

VOLUNTARIAT EUROPEU

General

A Horitzó Berguedà estem molt satisfets de la tasca que han portat a terme els diferents voluntaris que hem tingut a través d’ European Solidarity Corps. Enguany engeguem una nova etapa amb la demanda de nou voluntariat de cara al 2021. Eperem que sigui tan rica i profitosa com les anteriors. MOLTES GRÀCIES!

NOVA LÍNIA DE MASCARETES

General, Projectes

Dissenyades pels artistes berguedans Sergi Muntaner i Mayé Rego (treballadora de la Fundació) i certificades segons la normativa UNE 0065/2020. En un futur proper altres artistes s’afegiran a la iniciativa.

Els dissenys són temes de la Patum, seguint la línia de la nostra Fundació. Desitgem que us agradin i pogueu apaivagar els efectes de la COVID-19 amb mascaretes de la nostra festa.

Ja a la venda a les nostres botigues de la plaça de Sant Pere (Botiga de la Manela) i la de la Plaça Europa (Botiga Horitzó). Preu 12€.