Formem part del projecte Europeu impulsat per la INJUVE per acollir i enviar voluntariat a altres països Europeus. La finalitat del projecte és compartir diferents experiències, promovent la diversitat cultural. Comptem amb una voluntària de Coraçao i un Italià.

Durant el seu projecte desenvoluparan algunes de les 8 competències Claus dins del Marc de referència europea per l’aprenentatge permanent. Al final del procés obtindran el Youth Pass, un certificat on es contemplen les competències apreses, així com un títol pel nivell de llengua adquirit. «Es tracta d’un procés d’aprenentatge no formal i d’intercanvi, que els permet sortir de la zona de confort i endinsar-se en la nostra cultura, alhora que nosaltres ens enriquim de noves perspectives i cultures» han indicat fonts de l’entitat.

Aquests projectes contemplen tant la tasca solidària dins de l’entitat com la seva inclusió dins de la comunitat. Considerem que aquest projecte és molt enriquidor tant per la nostra entitat com per la comarca del Berguedà, obrint les nostres portes a persones d’àmbit internacional.

RECULL DE PREMSA:

Nació Berguedà: Una voluntària cubana al Grup Horitzó: «És una experiència increïble»
Aquí Berguedà: Dos joves europeus passaran nou mesos a Grup Horitzó dins un projecte de voluntariat
Nació Berguedà: Dos joves voluntaris europeus s’incorporen nou mesos a Grup Horitzó
Regió 7: El Grup Horitzó participa en un programa de voluntariat de la Unió Europea

0
    0
    El teu cistell
    El teu cistell està buitTornar a la botiga