col·labora

La nostra entitat té com a pilar bàsic la inserció social de les persones, és per això que promovem el contacte social des de diferents àmbits. Per una banda, estem tramitant la creació d’un club social per a les persones amb trastorns de salut mental. D’altra banda, impulsem l’intercanvi d’experiències amb voluntariat que es relaciona amb les persones que treballen a la nostra entitat en un ambient relaxat i diferent, i on conflueixen voluntaris europeus, voluntaris de la comarca i voluntaris terapèutics, que són derivats dels serveis comunitaris de les Germanes Hospitalàries del Berguedà, Serveis Socials de la comarca i altres ens que treballen pel benestar social.

El que fem té una utilitat i una repercussió social per al nostre entorn immediat. Pots col·laborar amb nosaltres de moltes maneres!

Fes-te Aliat, Donant o Col·laborador de l’entitat i aporta una quantitat econòmica anual, fes una donació puntual, anima’t a fer-te voluntari o voluntària, participa en les nostres activitats, proposa les teves idees, ajuda’ns a crear sinergies amb la teva entitat o empresa,… estarem encantats de cooperar!

Amb Targeta de Crèdit

Per Bizum,

Des de l’apartat “Donacions”, amb l’identificador: 04101

Per Transferència Bancària:

Utilitzar el número de compte:

IBAN: ES49 2100 0015 6702 0055 7130

La FUNDACIÓ PRIVADA HORITZÓ DEL BERGUEDÀ és una entitat sense finalitat lucrativa a efectes de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de Règim Fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge. Per tant, els donatius efectuats en benefici d’aquesta Fundació donen dret a practicar les següents deduccions:

Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (persona física):

  • A partir de l’1 de gener del 2020, el percentatge de deducció serà del 80% per als primers 150€ i, per a la resta, del 35%. En el cas que hagis fet donacions a la Fundació en els dos exercicis anteriors per un import igual o superior, en cada un d’aquests exercicis al de l’exercici anterior, el percentatge que aplica a l’import que excedeix els 150€ serà del 40%
  • Límit deducció respecte base liquidable 10%

PER EXEMPLE:

 • Si dones 25€, en recuperes 18,75 € en la teva declaració de renda
 • Si dones 50€, en recuperes 37,5€
 • Si dons 100€, en recuperes 75€
 • Si dones 150€, en recuperes 112,5€
 • Si dones 200€, en recuperes 127,5€

Impost sobre Societats (persona jurídica):

  • El percentatge de deducció serà del 35% de la base de la deducció.
  • Donacions recurrents: si en els dos exercicis anteriors s’han fet donacions a favor de la Fundació per un import igual o superior, en cada un d’aquests exercicis, al de l’exercici anterior, el percentatge de deducció aplicable a la base de la deducció serà del 40%.
  • La base de la deducció no podrà excedir el 10% de la base imposable. Les quantitats no aplicades per insuficiència de quota o perquè sobrepassen el límit del 10% podran aplicar-se a les liquidacions dels períodes impositius que concloguin en els 10 anys immediats i successius.

PER EXEMPLE:

 • Si dones 100€, en recuperes 35 € en l’impost de societats
 • Si dones 150€, en recuperes 52,5€
 • Si dones 200€, en recuperes 70€

0
  0
  El teu cistell
  El teu cistell està buitTornar a la botiga