La Fundació Horitzó assumeix la gestió de la producció dels iogurts Delícies del Berguedà

Delícies del Berguedà, Projectes

La Fundació Privada Grup Horitzó del Berguedà ha fet públic aquest dijous l’acord amb la Fundació Portal, d’inserció laboral per a persones amb patologies duals i d’ajuda a les seves famílies, pel traspàs de l’empresa que des de 2012 produeix els iogurts de Delícies del Berguedà: Portal Berguedà Empresa d’Inserció S.L.. Delícies del Berguedà produeix entre 16.000 i 18.000 iogurts a la setmana, dels quals només entre un 10% i un 15% es consumeixen al Berguedà. La resta els compren grans hotels i restaurant de Barcelona i rodalia. Actualment, la producció de iogurts dona feina a tres persones amb patologia dual. 

Fins ara, la Fundació Portal, que a partir d’ara se centrarà en altres línies d’actuació com jornades de divulgació a Barcelona, tenia la participació majoritària de Portal Berguedà (el 65%), una part que ara passa a Grup Horitzó. La resta de l’accionariat són inversors socials. 

RECULL DE PREMSA:

Televisió del Berguedà: Grup Horitzó assumeix l’empresa Delícies del Berguedà
Aquí Berguedà: Grup Horitzó es converteix en el màxim accionista de la marca de iogurts Delícies del Berguedà
Nació Berguedà: La marca de iogurts Delícies del Berguedà dependrà a partir d’ara de Grup Horitzó
Regió 7: Grup Horitzó adquireix la firma Portal, que fa els iogurts Delícies del Berguedà